Kandidaten 8 en 9: Frank Beurskens en Anne Wouda


8 Frank Beurskens


Ik ben Frank Beurskens. Ik ben gelukkig getrouwd met Ellen en we hebben we twee dochters Nikee en Milou. Ik woon in Groenlo waar ik geboren en getogen ben. Ik werk als commercieel manager bij de Rouwmaat Groep. Mijn hobby’s zijn het organiseren van de Dweilorkestendag en het carnaval (Stichting Kapstok). Ik vervul in beide organisaties een bestuursfunctie. Dit doe ik met veel plezier en passie. Ik heb mij kandidaat gesteld voor de gemeenteraad, omdat ik erg begaan ben met alles wat in Oost Gelre gebeurt. Daarom hoop ik ook jou te mogen vertegenwoordigen in onze gemeenteraad.

9 Anne Wouda


Ik ben Anne Wouda, 53 jaar geleden geboren in Lichtenvoorde. Inmiddels weer verliefd, 5 kinderen en al die tijd sportief en maatschappelijk betrokken geweest bij onder meer Litac, Corso, Zwarte Cross, Johanneskerk en de stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij (Passion Achterhoek). Vanuit die betrokkenheid ook in aanraking gekomen met de VVD. 

Een partij die bij mij past als ondernemer, als coalitiepartij van Oost-Gelre een mooie gemeente heeft gemaakt om in te wonen en te leven en realistische doelen heeft. Kortom een partij waar ik vertrouwen in heb en waarmee ik mij wil inzetten voor met name de vele verenigingen en stichtingen. Hoe? Gewoon! Doen!