Kandidaten 10 en 11: Erwin van de Wolfshaar en Chantal Rensing

Vandaag presenteren we onze nummers 10 en 11 op de lijst: Erwin van de Wolfshaar en Chantal Rensing. Lees hieronder meer over hen.


10 Erwin van de Wolfshaar


Ik ben Erwin van de Wolfshaar. Gelukkig getrouwd met Monique. Samen hebben wij 4 prachtige dochters: Lotte (6), Femke (4), Daphne (3) en Lizzy (0).

Ik ben een agrarisch ondernemer in de varkensector en vanuit dit oogpunt voorzie ik de fractie van informatie over alle relevante ontwikkelingen in de agrarische sector.

In mijn vrije tijd schop ik graag een balletje bij KSV. Voetballen doe ik graag. Net als kaarten. Over het algemeen ben ik dol op feestjes en gezelligheid. Ook reis ik graag en glij ik met veel plezier de piste af op mijn snowboard.

 

11 Chantal Rensing


Ik ben Chantal Rensing. Samen met mijn man Koen woon ik nu weer in Lichtenvoorde nadat we aantal jaren in Hong Kong hebben gewoond. Sinds 2020 zijn we terug in het mooie Oost Gelre. Ik heb samen met mijn familie een verlichtingszaak in Lichtenvoorde.

Ik loop graag in de ochtend een rondje hard en als ik in de avonden vrij ben kook ik graag voor familie en vrienden.

Nu ik weer terug ben in de Achterhoek wil ik mij, samen met de VVD-fractie, inzetten voor de leefbaarheid in ons Oost gelre.