Kandidaat 12 en 13: Joost Luttikhold en Thomas Oesterholt

Op deze stormachtige maandag presenteren we onze Lijstduwers Joost Luttikhold en Thomas Oesterholt.

Nummer 12: Joost Luttikhold

Ik ben Joost Luttikhold. Ik woon in Lichtenvoorde en ben getrouwd met Lionne. Onze zoon Sten is 6 maanden oud. Ik ben controller bij WSi Techniek en eigenaar van een administratiekantoor.

Ik sla graag een balletje op de tennisbaan en biljarten met vrienden is ook iets wat ik graag doe. Verder ben ik vaak te vinden bij mijn BBQ en voorzie ik menigeen van een fijn stukje vlees. Tenslotte ben ik ook actief bij de corso. Jaarlijks help ik buurt(kinderen) van Corsogroep Kleintje Buurt met het bouwen van hun corsowagentje.

Ik ben lijstduwer en klankbord voor de fractie. Voornamelijk op het gebied van woningbouw. Ik heb mij enkele jaren via de werkgroep Wonen en Werken Oost Gelre ingezet om woningbouw meer onder de aandacht te brengen.

 

Nummer 13 Thomas Oesterholt

Ik ben Thomas Oesterholt. Ik woon in Groenlo samen met mijn vriendin Sharon. Ik werk als gastheer bij Marveld recreatie in Groenlo.

Mijn grote hobby’s zijn de Slag om Grolle, waar ik in de organisatie zit, en CV de Knunnekes, waar ik lid ben van de raad van 11.

Als lijstduwer ben ik een klankbord voor de fractie. Woningbouw heeft mijn aandacht vooral nu het voor mijn leeftijdsgenoten niet makkelijk is om een geschikte woning te vinden. Ik zet mij binnen de fractie in als ondersteuning bij het social media beheer.