Maak kennis met de kandidaten: Klaas Rendering en Bart Wopereis

In de komende weken zullen we via deze nieuwsfeed meer vertellen over onze mensen op de lijst en hun drijfveren. Deze week starten onze lijstduwers.


Nummer 14 Klaas Rendering

 Ik ben Klaas Rendering. Ik woon in Lichtenvoorde waar ik een Boomkwekerij heb. Ik ben getrouwd met Deborah en samen hebben wij twee kinderen. Jelte van 5 jaar oud en Davi van 2 jaar oud.

Mijn grote passies zijn de vrijwillige brandweer Lichtenvoorde en niet te vergeten de corsogroep de Lummels.

Als lijstduwer op de lijst ben ik een klankbord voor de fractie. Ik leg een verbinding met mijn ondernemersblik vanuit de boomkwekerij op het gemeentelijk beleid in de ‘groene’ ontwikkelingen in de buitenruimte.

 

Nummer 15 Bart Wopereis

 Ik ben Bart Wopereis. Ik woon in Lichtenvoorde en heb een onderneming in de bouw- en installatiebranche. Ik woon samen met mijn partner Irene en Jochem van 5 jaar oud. 

Net als Klaas heb ik een passie voor de vrijwillige brandweer in Lichtenvoorde en ik ben ook actief bij corsogroep de Lummels. Verder ben ik een echte wintersportliefhebber.

Ik ben als lijstduwer beschikbaar als klankbord voor de fractie en kijk met mijn ondernemende blik naar het gemeentelijk beleid.