Politiek café kleine kernen

Op donderdag 23 november wordt in de BMV Mariënvelde een politiek café gehouden, georganiseerd door de kleine kernen. Het centrale thema is: Hoe blijven de kleine kernen ook in de toekomst leefbaar?

Onlangs hebben de kleine kernen een gezamenlijke visie gepresenteerd hoe ze naar die toekomst kijken. Het is een bovendorpse visie op leefbaarheid, immers heel veel onderwerpen raken elke kleine kern. Daarom trekken ze daar samen in op.

Stellingen voorgelegd

Met de verkiezingen op komst vragen de kleine kernen om de aandacht van de politieke partijen. De partijen krijgen die avond een aantal stellingen voorgelegd over onderwerpen die in de kleine kernen spelen en ook in de Bovendorpse Leefbaarheidsvisie zijn opgenomen. Ook het publiek krijgt de gelegenheid om vragen te stellen aan de politiek.

Iedereen is welkom

Alle politieke partijen van Oost Gelre zijn 23 november aanwezig bij het Politiek Café. De avond is in de BMV Mariënvelde aan de Waalderweg 7 in Mariënvelde. Het Politiek Café begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur.